sew1981, mam podobne zdanie 
w innych krajach nie zabraniają tego tylko w tym naszym kochanym kraju zawsze pod górkę Ci robią...
PS. udało mi się jeszcze dziś zamontować kratki z odblaskami w zderzaku
niestety nic więcej oprócz umycia auta i szyb nie zrobiłem bo dziś ogarniałem autko dziewczyny i się sporo zeszło.

w innych krajach nie zabraniają tego tylko w tym naszym kochanym kraju zawsze pod górkę Ci robią...
PS. udało mi się jeszcze dziś zamontować kratki z odblaskami w zderzaku
niestety nic więcej oprócz umycia auta i szyb nie zrobiłem bo dziś ogarniałem autko dziewczyny i się sporo zeszło.
ops:
LPG - LandiRenzo 
ad: K)*(&*((^#* :!: No poprostu byłem w szoku co on wogóle do mnie mówi, stwierdził że nie chcą nic połamać :!: :!: :!: :!: Po PRAWIE DWÓCH GODZINACH stwierdził że już wymienione, a to że głośnik padł to wina zbyt mocnego radia...
Kierownika u Sliwki w Sosnowcu miałem okazję pozanć bardzo rzeczowy gość! Noszę się z zamiarem wymiany auta tam na Salonie nie bardzo wiedzą co sprzedająi jak to działa wiec skierowali mnie do kierownika serwisu
Podczas jazdy usłyszałem taki sam dzwięk w dolocie jaki wystąpił przed wymianą wspomnianego węża(w czerwcu)Podjechałem wczoraj do znajomego mechaniora i po zdjęcie osłony okazało się że jest pęknięcie na tym samym wężu :? Jako że część na gwarancji pojechałem do Śliwki i wyłuszczyłem w czym tkwi problem.Potraktowano mnie bardzo miło,napisaliśmy protokół reklamacyjny i został zamówiony nowy wąż na 9 rano dzisiaj,pomimo tego że naprawa wcześniej była wykonana poza serwisem nie robili żadnych problemów
:jump:
Komentarz